Zavarovanje

Free2rent zavarovanje…

Smo proaktivna skupina ljudi, ki želimo izboljšati zavarovalne rešitve po meri vsakega posameznika.

Blaginja, varnost in svetovanje so storite, ki so ključna orodja za izboljšanje izbranega načina življenja ljudi na dolgi rok.

Rešitve, ki jih ponujamo posamezniku, prilagajamo glede na njihove potrebe in navade, ki jih spoštujemo.

Predvidevamo, primerjamo in se skupaj z vami odločimo preudarno!
Vabimo vas, da sklenete zavarovanje pri Free2rent.

Avtomobilska zavarovanja

Je osnovno zavarovanje avtomobila. AO je zakonsko predpisana za vse lastnike vozil in krije vašo odgovornost za škodo, ki bi jo v primeru prometne nesreče povzročili drugim udeležencem.
Razširjeno zavarovanje odgovornosti tudi na voznika. Z zavarovanjem AO Plus ste kot voznik upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe in smrt, kadar ste v nezgodi udeleženi kot povzročitelj nesreče.
Kasko zavarovanje avtomobila vam zagotavlja finančno varnost v primeru, ko ste sami odgovorni za dogodek v prometu in pri tem nastane škoda na vašem vozilu. Prav tako ste zavarovani v primeru dogodkov, na katere sami nimate vpliva, kot so kraja, poškodbe na parkirišču, dejanja iz objestnosti in druge nevšečnosti.
O zavarovalna kritja za škode na steklu (E), svetlobnih telesih in ogledalih (J), naletu divjadi ali domačih živali (D), tatvini (K), parkirišču (H) ter nadomestno vozilo (I). Nekatere zavarovalnice imajo ločeno še kombinacijo za naravne nesreče (B). Praviloma so to splošne oznake, nekatere zavarovalnice jih označujejo drugače. Običajno se delne kombinacije avtomobilskega kaska zavarujejo brez odbitne franšize.
Je zavarovanje avtomobilske pomoči na cesti v primeru okvare ali prometne nezgode vozila. Nudijo lahko tudi nadomestna vozila, prevoze oseb do doma

Poslovalnica Celje

Fri Rent d.o.o.
Dečkova cesta 43
3000 Celje

Tel: +386 80 16 30
Email: info@free2rent.si

Zapeljite se v stilu...