O nas

Zakaj bi izgubljali svoj dragoceni čas z nami?

Odgovor je preprost – zato ker se boste slejkoprej znašli v položaju, ko boste potrebovali našo storitev.

Smo Free2rent – vizionarsko podjetje, ki se ukvarja z izposojo osebnih in tovornih vozil. Naša osnovna naloga je opraviti kakovostno storitev na področju mobilnosti. Zagotavljamo vam širok spekter najnovejših vozil za različne potrebe. Free2rent ni le izposojevalnica vozil, ampak želimo skupaj z vami spremeniti način razmišljanja o mobilnosti in vam pomagati pri snovanju novih ter drugačnih doživetij.

 

NAŠE STORITVE:

  • Kratkoročni najem osebnih in tovornih vozil
  • Dolgoročni najem osebnih in tovornih vozil
  • Poslovni najem vozil s celovitimi storitvami (all inclusive)
  • Upravljanje  voznega parka
  • Svetovanje mobilnosti
  • Razni prevozi

Kako lahko pomagamo rešiti vaše težave?

Naša osnovna naloga je omogočiti ljudem in podjetjem prijazno in fleksibilno mobilnost, s katero si lahko znižate stroške prevoza. Uresničujemo jo s široko paleto vozil in mobilnosti »po meri«. Naša strategija temelji na načelih trajnostnega razvoja in se kaže v skrbi tako za zaposlene kot za stranke.
Iz dneva v dan utrjujemo položaj enega izmed vodilnih izposojevalnic vozil v Sloveniji. To dosegamo samostojno s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju mobilnosti.
Naši najpomembnejši vrednoti sta hitrost in fleksibilnost. Znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost nam omogočajo, da smo hitri. Naš cilj je biti prvi – ne samo v prodaji, temveč tudi pri odkrivanju novih potreb na trgu. To dosegamo z učinkovito storitvijo »po meri« prilagojenih storitev.
V Free2rent gradimo dobre medsebojne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših poslovnih partnerjev, kupcev, dobaviteljev, saj le dobri in odprti odnosi omogočajo poslovno uspešnost
Edinstvena pot, ki vodi k vrhunskih rezultatom, je ustvarjanje vzdušja v podjetju. Zaposleni v Free2rentu smo ustvarjalni in inovativni ter motivirani za udejanjanje novih idej. Skupaj iščemo rešitve za zadovoljstvo naših strank.
Stremimo k temu, da svojo dejavnost opravimo najbolje in v čim krajšem možnem času.

Zapeljite se v stilu...